Pasztet z ekologicznych wątróbek z kurczaka (82,5%) z dodatkiem cebuli i galgantu BIO 180g
Symbol: P0030
33.00 zł
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: OgrodyHildegardy.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Pasztet z ekologicznych wątróbek z kurczaka (82,5%) z dodatkiem cebuli i galgantu BIO 180g
Produkt bogaty w żelazo.
Św. Hildegarda zdecydowanie poleca wątróbki drobiowe osobom osłabionym, dlatego ten doskonały produkt został opracowany na zdrowie! Pasztet wytwarzany jest w Dordonii z ekologicznych wątróbek drobiowych, wzbogacony nutą czerwonego galgantu i duszonej cebuli. Można degustować na kromce chleba, toście orkiszowym, lub włączyć go do swoich przepisów kulinarnych.
Składniki: wątróbki drobiowe (82,5%)*, cebula*, mąka orkiszowa Oberkulmer T80 (zawiera GLUTEN)*, miód*, sól, olej słonecznikowy*, ekologiczny czerwony galgant, pieprz czarny*, gałka muszkatołowa*.
* Produkt z upraw ekologicznych
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 222 kJ / 53 kcal
Tłuszcz: 1,6g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g
Węglowodany: 6,2g, w tym cukry 2,3g
Białko: 3,3g
Błonnik: 0,4g
Sól: 1g
Żelazo: 8,74 mg.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w czystym, suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Pasztet z ekologicznych wątróbek z kurczaka (82,5%) z dodatkiem cebuli i galgantu BIO 180g, P0030
Oferta tygodnia
Gotowanie ze Świętą Hildegardą z Bingen, 9788367742214
39.90zł
49.90zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 39.90zł